Ποιοί Είμαστε

Στο κέντρο Πνοή στη ζωή λειτουργούμε επαγγελματικά με στόχο την απεξάρτηση – αποτοξίνωση του κάθε εθισμένου.

Έχοντας περάσει και εμείς από αυτό το στάδιο γνωρίζουμε πολύ καλά το δρόμο για να σε βγάλουμε από εκεί.

Έτσι στο προσωπικό μας, πέρα από συμβούλους που γνωρίζουν και βιωματικά ποια είναι τα απαραίτητα βήματα ενός ουσιαστικού προγράμματος απεξάρτησης, συμμετέχουν ψυχίατρος και ψυχολόγος που συντονίζουν μια ομαλή μετάβαση στη νέα ζωή του θεραπευόμενου προσεγγίζοντας ιδιαίτερα τον χαρακτήρα του και ακολουθώντας την σωστή μέθοδο βάσει αυτού.

Στο προσωπικό μας επίσης συμμετέχει και ένας οικογενειακός σύμβουλος που οργανώνει συνεδρίες για γονείς και συγγενείς (συν-εξαρτημένους) ώστε να δώσει τη σωστή καθοδήγηση στον οικογενειακό κύκλο του εξαρτημένου. Η συνδρομή του είναι απαραίτητη, καθώς αυτός ενημερώνει και δίνει τα σωστά συστατικά ώστε να γνωρίζει η οικογένεια πώς πρέπει να πράττει απέναντι στο θεραπευόμενο πρόσωπο.

Έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να μας ακολουθήσουν στον δρόμο της ανάρρωσης και της καταπολέμησης του εθισμού. Γνωρίζουμε καλά ότι ο εθισμός και οι εξαρτήσεις κάθε είδους από αλκοόλ, ναρκωτικά έως και τα τυχερά παιχνίδια, η εξάρτηση σε διαδίκτυο και φαγητό είναι ασθένειες που μπορούν να θεραπευθούν.

Το έχουμε δει στους εαυτούς μας, το διαπιστώνουμε καθημερινά από τις εμπειρίες μας. Το προσωπικό μας δεν αντιμετωπίζει τη δύσκολη διαδικασία της απεξάρτησης ως μια διαδικαστική δουλειά, αλλά ως έναν διαρκή αγώνα που με μεράκι και θέληση έχει να προσφέρει ανταμοιβές σε όσους μας εμπιστευτούν να τον τρέξουμε μαζί.

Κάνε το βήμα και έλα μαζί μας, αφού μπορέσαμε εμείς μπορείς και εσύ.

Θα τα καταφέρουμε!